Voile

V temno čokolado potopljena kandirana španska pomarančna lupina – začinjena s cimetom in klinčki   Iz Španije pripeljane lupine pomaranče skrbno, z rokami narežemo med stenami chcoMe-ja, da ne bi bil samo okus nepozaben, temveč, da bi tudi oblika in izgled postala bolj privlačna. Lupino pomaranče je začinjena s ščepcem cimeta in klinčkov, da bo okus še bolj nepozaben.

Voile

V temno čokolado namočena kandirana španska limonina lupina V temno čokolado s 70% vsebnostjo kakava namočena iz Španije pripeljana limonina lupina sta skupaj z značilnim intenzivnim okusom kakava odličen par, kjer se čokolada ne želi povzdigniti nad prijetnim limoninim okusom.

Voile

Kandirani ingver namočen v temno čokolado Okus kakava z ekvadorske Arribe in afriške Forastero blend si prav želi zraven sebe za ingver značilen – izredno dolgo delujoč – naenkrat svež, pikanten, grenkasti, sladkasti in osvežojoč okus. Nenavaden svet okusov izrecno za gurmane.

Voile

Kandirana bergamotska skorja oblita z venezuelsko temno čokolado Za pripravo novega Voile okusa, uporabljajo tako parfumerji kot zvezdni kuharji. Bergamontska lupina je tista, ki jo uporabijo tudi pri chocoMe, z Criollo in Trinitario oplemenitenih mešanic kakavovih zrn s poreklom iz Venezuele, s katerim pripravijo temna čokolado z 72% vsebnostjo kakava. Nevsakdanje, v posebno čokolado zaprte, obenem z sadnimi aromami cvetlic in citrusov prežete, oblikujejo čudovito kombinacijo okusov.  

Voile

Kandirana pink lupina grenivke odeta v temno venezuelsko čokolado


Zunanjost posebnega okusa Voilé je odeta v hrustljavo temno venezuelsko čokolado, ki grenivki daje zahvaljujoč kandiranju grenkasto sladkasti okus, tako je obenem sladka, kisla in narahlo grenka.

Pink grenivka

Grenivka je ena izmed najbolj vsestranskih sadežev, v okusu katerega lahko zaznamo tako sladkastost, kislost in grenkobo, kar pa ni presenetljivo ob poznavanju lastonosti sadeža - grenivka se je rodila kot križanec med pomarančo in pomelom. Pink različica ima le 100 letno zgodovino, od rdeče in bele je dosti bolj kompaktnega okusa, živih arom in manj grenka.

Voile

Mango rezine prevlečene s temno čokolado Mango je eden izmed najljubših plodov chocoMe chocolatierjev. Že več let smo iskali izdelek z izjemno kakovostjo in na koncu smo ga našli na Tajskem. Svoje rezine manga smo skrbno odrezali in ga združili s 70% francosko temno čokolado z intenzivnimi notami kakava.

nagrade