Poslanstvo

Naš  glavni cilj je, da kreiramo visoko kakovostne čokolade, ki bi ustrezala potrebam potrošnikov v vseh pogledih..

Popolna čokolada zahteva visokokakovostne surovine, zato podjetje chocoMe d.o.o. uporablja  izvrstno čokoladno osnovo svetovno znanega proizvajalca čokolade CALLEBAUT , ki vsebuje 100% kakavovega masla, in pridobiva različne dodatke od izbranih nemških, italijanskih in francoskih dobaviteljev.

Našo dejavnost opravljamo v skladu s  strogimi zahtevami in lahko zagotovimo, da prehrambeni izdelek, ki ga prodajamo, je narejen v skladu z uradnimi predpisi in na podlagi zahtev kupcev.

Dejstvo, da razpolagamo z kakovostnimi surovinami nikakor ne pomeni, da na koncu dobimo odlično čokolado tablico. Za to so potrebni visoka usposobljenost, predanost in ljubezen ter dejstvo, da so vse čokolade brez izjeme izdelane ročno.

Med izdelavo čokolade, ki vsebuje popolne sestavine in ima edinstveni okus,  posebno pozornost namenjamo dizajnu, ki je postal blagovna znamka čokolade chocoMe.

Naš cilj je popolnost in  poštenost na vseh stopnjah izdelave, od nabave surovin za čokolade, do izdelave končnega proizvoda.

Inovativnost za nas ne predstavlja cilj, ampak orodje: tako smo lahko vedno en korak pred tekmeci in inovativnost nam zagotavlja trajen razvoj naše blagovne znamke.

Zaradi doseganja zgoraj navedenih ciljev redno usposabljamo naše zaposlene,  namreč želimo, da ta načela sprejmejo, kot svoja lastna in se tudi po njih ravnajo.

Poslanstvo